Uitnodiging 40- jarig jubileum- 23 maart 2024

Beste leden, adverteerders en genodigden van Sportfokkersvereniging Dodewero,

Graag nodigen wij jullie uit om samen met ons het 40-jarig bestaan van onze bloeiende vereniging te vieren. Het is een bijzondere mijlpaal die we graag samen met jullie willen markeren en waar we met trots op terugkijken.

Veertig jaar geleden bundelden een aantal kleindierenthousiastelingen hun krachten, overtuigd van de noodzaak om de aandacht voor hun hobby te vergroten binnen Dodewaard. Wat begon als een bescheiden groepje is uitgegroeid tot een florerende vereniging met meer dan honderd leden. Samen hebben we niet alleen de passie voor kleindieren gedeeld, maar ook vriendschappen gesmeed en onvergetelijke momenten beleefd.

Ter ere van ons 40-jarig jubileum nodigen we jullie uit voor een feestelijke bijeenkomst op 23 maart in het clubhuis van de Dodewaardse IJsclub
Bonegraafseweg 22, 6669 MH Dodewaard. Het belooft een middag vol gezelligheid, herinneringen en vermaak te worden. We zullen terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen veertig jaar en kijken naar de toekomst van onze vereniging.

Programma:

Ontvangst/inloop: 15:00

Welkomstwoord door de voorzitter: 15:30

Terugblik op 40 jaar Sportfokkersvereniging Dodewero

Huldiging van oprichters en langst dienende leden

Borrel en hapjes

Afsluiting: 18:00

Wij kijken ernaar uit om deze bijzondere gelegenheid met jullie te delen en hopen velen van jullie te mogen begroeten. Willen jullie deze datum alvast reserveren in jullie agenda’s?

Laat ons via dodewero@dodewero.nl weten of je alleen of met z’n tweeën aanwezig bent, of jammer genoeg verhinderd bent.

Met vriendelijke groet,

Het Dodewero bestuur